Kadıköy Gençordu'ya direnemedi 3-0

İstanbul Amatör 1.Küme 1.Grupta oynanan maçta Büyükçekmece Gençordu ev sahibi olarak çıktığı maçta Silivri Kadıköy'ü 3-0 mağlup ederek haftayı karlı kapattı.

İstanbul Amatör 1.Küme 1.Grupta oynanan maçta Büyükçekmece Gençordu ev sahibi olarak çıktığı maçta Silivri Kadıköy’ü 3-0 mağlup ederek haftayı karlı kapattı.

Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda oynanan maçta B.Çekmece temsilcisi 32. dakikada Özgür Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda da maça ağırlığını koyan ev sahibi ekip 66. dakikada Özgür Yılmaz’la bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra S.Kadıköy farkı bire indirmek için yüklenirken üçüncü gol de ev sahibi ekipten geldi. B.Çekmece Gençordu’ya 3 puanı getiren diğer golü de 90. dakikada penaltı atışı sonucunda Ertuğrul Şensözlü kaydetti: 3-0. Bu sonuçla B.Çekmece Gençordu dördüncü hafta sonunda 6 puana yükselirken Silivri temsilcisi de 6 puanda kaldı. Silivri Kadıköy yenilmesine rağmen mücadelesiyle göz doldururken B.Çekmece Gençordu da 90 dakika oyun disiplininden kopmadan oynadı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme