K.Çekmece Ufuk huzuru buldu 1-0

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta hem zirve yarışını hem de düşme hattını yakından ilgilendiren maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde Nişantaşı'nı 1-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta hem zirve yarışını hem de düşme hattını yakından ilgilendiren maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde Nişantaşı’nı 1-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Tek gol Murat Bulgur’dan geldi. K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne oldu. Maçın ilk düdüğüyle birlikte ev sahibi ekip sahaya çok iyi yerleşerek rakibine alan savunması uyguladı. Savunma ve orta saha bloklarını yakın oynatan, ikinci bölgede rakibine yaptığı presle oyunu rakibine bırakmayan K.Çekmece temsilcisi taraftarlarının önünde arzulu ve istekli bir oyun ortaya koydu. Son haftaların formda takımı Nişantaşı bloklar arasına sızmakta ve organize olmakta zorlandı. İlk yarı boyunca oyun planını kusursuz uygulayan ev sahibi ekip üzerine çektiği rakibin birinci bölgede bıraktığı alanları da etkili kullandı. 35. dakikada ceza alanı içinde yaşanan karambolde Murat Bulgur’un attığı golle 1-0 öne geçen K.Çekmece Ufuk istekli oyununu tabelaya da yansıttı. Golden sonra özellikle uzatma dakikalarında beraberlik golü için baskısını arttıran konuk ekip sonucu değiştiremeyince soyunma odasına 1-0 yenik gitmek zorunda kaldı. Maçın ikinci yarısıyla hücumda daha etkili bir K.Çekmece Ufuk izlemeye başladık. Ev sahibi ekip arka arkaya yakaladığı iki net pozisyondan boş döndü. Kalesinde önemli tehlikeler atlatan Nişantaşı ikinci yarının ortalarına doğru oyunda dengeyi kurmasına rağmen oyunu istediği gibi üçüncü bölgeye taşıyamadı. Maçın son dakikaları tam bir kaos futboluna döndü. Nişantaşı’nın doldur boşaltlardan ve duran toplarından da sonuç çıkmayınca son düdükle birlikte 3 puan K.Çekmece temsilcisinin oldu. Bu sonuçla K.Çekmece Ufuk 5 haftalık galibiyet hasretine son verirken 4 haftadır kazanan Nişantaşı da sahadan puansız ayrılarak galibiyet serisine son vermek zorunda kaldı. Bu sonuçla K.Çekmece Ufuk puanını 24’e yükselterek ligde kalma umutlarını yeniden yeşertirken 38 puanda kalan Nişantaşı da zirvenin 6 puan gerisine düştü.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme