K.Çekmece İdman Yurdu uzatmada 1-0

Süper Amatör Küme 3.Grupta oynanan maçta K.Çekmece İdman Yurdu kendi sahasında ve seyircisi önünde Selimiye'yi 1-0 mağlup ederek puan farkıyla liderlik koltuğunun sahibi oldu.

Süper Amatör Küme 3.Grupta oynanan maçta K.Çekmece İdman Yurdu kendi sahasında ve seyircisi önünde Selimiye’yi 1-0 mağlup ederek puan farkıyla liderlik koltuğunun sahibi oldu.

K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk yarısı golsüz biten maçta ikinci yarı nefesleri kesti. 90+2. dakikada sahneye çıkan Bilal Keskin 35 metreden yaptığı vuruşla maçın skorunu belirleyen isim oldu: 1-0. K.Çekmece İdman Yurdu bu sonuçla puanını 30’a yükselterek en yakın rakiplerinin 2 puan önünde liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Selimiye ise bu sonuçla 22 puanda kalarak üst sıralara yaklaşma şansını değerlendiremedi. Maçın ardından bir açıklamada bulunan K.Çekmece İdman Yurdu Sportif Direktörü Saadettin Hazıroğlu kazandıkları için mutlu olduklarını, Selimiyespor’u da mücadelesi için tebrik ettiğini söyledi. Hazıroğlu “Özellikle rakibi tebrik etmekle başlamak istiyorum. Selimiyespor çok iyi bir maç oynadı bugün bize karşı. Golümüzü attık, şanslı olduğumuzu da söyleyebiliriz. Çünkü golden sonra kendi özgüvenimizle geri geldi ve tabii ki de maçı domine eden taraf bizdik. İkinci yarıda önemli hamleler yaptık. O hamlelerle de istediğimiz tutumu göstermeye başladık. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.
Haber ve fotoğraflar: YILMAZ AKTEPE
 

Bakmadan Geçme