İstanbul Arena zirve aşkına: 3-1

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta İstanbul Arena, kendi sahasında ve seyircisi önünde Kamilobaspor'u 3-1 mağlup ederek haftayı karlı kapattı.

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta İstanbul Arena, kendi sahasında ve seyircisi önünde Kamilobaspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı karlı kapattı.

Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 44. dakikada Mert Çelik’in attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da iyi başlayan İstanbul Arena 48’de Cenker Kerem Çelebi’nin attığı golle skoru 2-0 yaptı. Kamiloba bu gole 69’da Vıllıam il yanıt verince maça heyecan geldi. Maçta son sözü İstanbul Arena söyledi. Ev sahibi ekip 85’te Enes Çokünlü’nün attığı golle sonuca gitti: 3-1. Bu sonuçla İstanbul Arena puanını 6’ya yükseltirken üçüncü hafta sonunda da galibiyetle tanışamayan Kamiloba 1 puanda kaldı.

ARENA’NIN YAŞ ORTALAMASI 17,5
Yaş ortalaması 17 buçuk olan İstanbul Arena sadece aldığı sonuçlarla değil yaş ortalamasıyla dikkat çekiyor. Teknik direktör Cenk Çelebi’nin alt yapıdan çıkan isimlere büyük önem verdiği kaydedildi.  

Bakmadan Geçme