İshaklı'ya Alibeyköy şoku 1-2

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta oynanan maçta Beykoz İshaklı kendi  sahasında ve seyircisi önünde Alibeyköy önünde sezonun ilk yenilgisini tattı: 1-2.

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta oynanan maçta Beykoz İshaklı kendi  sahasında ve seyircisi önünde Alibeyköy önünde sezonun ilk yenilgisini tattı: 1-2.

Beykoz Stadı’nda oynanan maçtan 3 puanla ayrılan Alibeyköy üst sıralara tutunurken ilk yenilgisiyle tanışan Beykoz temsilcisi de ilk kez sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Maça konuk ekip etkili başladı. Alibeyköy ilk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koydu. Ev sahibi Beykoz İshaklı 21. dakikada Serhat’ın kırmızı kart görmesiyle de sahada kalan süreyi 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.5)  Alibeyköyspor atağında topla buluşan Nazif sol çaprazdan sert bir şut çekse de top uzak kale yönünden auta çıktı.
Dk.21) Koşu yoluna atılan topa hamle yapan Recep'e Serhat'ın arkadan ceza alanı yayı üzerinde yaptığı hareket sonrası kırmızı kart çıktı. Kaptan Nazif'in vuruşunda top barajdan döndü.
Dk.31) Rakip sahada kapılan top Fırat'ın koşu yoluna atıldı. Yetenekli isim kendisini karşılamak için çıkan kaleci Gökalp'i de geçip boş kaleye gönderdiği topla Beykoz İshaklıspor 1-0 öne geçirdi.
Dk.53) Oyuna sonradan dahil olan isimlerden olan Fatih Deniz Soldan iyi kaçtı. Kendisini karşılayan kaleci Yakup Mert'in yanından yerden bir vuruşla durumu 1-1 yaptı
Dk.84) Aykut Güler sağdan kullanılan korner için savunmadan ileri çıktıktan sonra gelen topa herkesten fazla yükselip kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 2-1.
Haber ve fotoğraflar: TALİP ERCAN/ ER-HA BEYKOZ
 

Bakmadan Geçme