İncirtepe şamp….: 4-2

İstanbul Amatör 2. Küme 8. Grupta oynanan ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Esenyurt İncirtepe deplasmanda yakın takipçisi Çayırgücü'nü 4-2 mağlup ederek bitime 4 hafta kala hem puan farkını 8'e çıkardı hem de şampiyonluk için geri sayıma geçti.

İstanbul Amatör 2. Küme 8. Grupta oynanan ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Esenyurt İncirtepe deplasmanda yakın takipçisi Çayırgücü’nü 4-2 mağlup ederek bitime 4 hafta kala hem puan farkını 8’e çıkardı hem de şampiyonluk için geri sayıma geçti.

Ligde bir de hükmen galibiyeti bulunan Esenyurt temsilcisine kalan 4 haftada 1 puan şampiyonluğunu ilan etmesi için yetecek. Küçükköy Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekip etkili başladı. Çayırgücü 9. dakikada Oğuzhan Şabanfakı’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk takım bu gole 18. dakikada Mehmet Refik Abra ile yanıt vererek skoru 1-1 yaptı. 23’te Mehmet Refik Abra bir kez daha sahneye çıktı: 1-2. Esenyurt temsilcisi 44’te Amr ile bir gol daha bularak soyunma odasına 3-1 önde gitti. 48’de Mehmet Refik Abra hat trick yaptı: 1-4. Çayırbaşı 60’te Semih Usta ile farkı 2’ye indirmesine rağmen 4-2 yenilmekten kurtulamadı. Akın Yüce yönetiminde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Esenyurt İncirtepe’nin hükmen galibiyeti dışında şampiyonluğu ilan etmesi için sadece 1 puana ihtiyacı kaldı.

Bakmadan Geçme