Hasan Türkyılmaz'dan Silivrispor'a destek

AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı ve spor insanı Hasan Türkyılmaz kendisini ziyaret eden Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu'ndan 100. Yıl özel formasını satın alarak kulübe desteğini esirgemedi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı ve spor insanı Hasan Türkyılmaz kendisini ziyaret eden Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu’ndan 100. Yıl özel formasını satın alarak kulübe desteğini esirgemedi.

Yıllardır spor camiasının içinde aktif bir şekilde emek veren spor adamı Hasan Türkyılmaz’dan destek gecikmedi. Kendisini ziyaret eden Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, İkinci Başkan Selim Kasarcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tabala ile uzun uzadıya spor konuşan Türkyılmaz; “Bölgenin sportif anlamda ihtiyaçlarını en iyi bilenlerdenim. Hayatta kalmaya çalışan kulüplerimizin maddi manevi desteğe ihtiyacı var. Elimizden geldiğince ilçemizin marka değeri Silivrispor için elini taşın altına koyanlardan olmak isterim. Çıktıkları zorlu yolda Silivrispor camiasına ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme