Hakem Çatalcaspor'u resmen doğradı 1-1

TFF 3.Lig 1.Grupta Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda saat 14.00'da başlayan ve ilk yarısı 1-1 sona eren Çatalcaspor- Batman Petrol maçının ilk yarısında mücadelenin orta hakemi Gürel Uzuner skandal kararlara imza attı.

TFF 3.Lig 1.Grupta Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda saat 14.00’da başlayan ve ilk yarısı 1-1 sona eren Çatalcaspor- Batman Petrol maçının ilk yarısında mücadelenin orta hakemi Gürel Uzuner skandal kararlara imza attı.

Maçın düdüğü Uzuner 29. dakikada Batman Petrol lehine verdiği penaltı kararında Çatalcaspor savunma oyuncusunun doğal konumunda olmasına ve eli vücuduna yapışık bir pozisyonda olmasına rağmen yan hakeme uyarak penaltı noktasına gitti. Yan hakemin ısrarla bayrak kaldırıp pozisyonunun penaltı olduğunda ısrar etmesi üzerine yan hakemin yanına giderek bir görüşme yapan Uzuner devam ettirdiği pozisyon için kararını değiştirerek penaltıya hükmetti. Çatalcasporlu futbolcular ve sarı kırmızılı teknik heyet kenardan uzun süre pozisyona itiraz etse de karar değişmedi.

ÇATALCA’NIN PENALTISINI DA ES GEÇTİ

Karşılaşmanın hakemi ikinci skandal kararına da 43. dakikada imza attı. Batman Petrol ceza alanı içinde yaşanan bir pozisyonda Yusuf Atasoy kafayla gol vuruşu yapmak isterken rakip savunma oyuncusunun tekmesi vücuduna geldi. Pozisyon sonrasında darbeden dolayı Yusuf Atasoy yerde kalırken maçın hakemi bir şey olmamış gibi oyunu devam ettirdi. Yusuf Atasoy uzun süre yerde kıvrandıktan sonra kendine gelirken mücadelenin hakemi Gürel Uzuner verdiği yanlı kararlarla ilk yarıya damgasını vuran isim oldu.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme