Güzelcespor'da Elbaş devri

TFF İstanbul Amatör 1. Küme ekiplerinden Güzelcespor'da tarihi kongre.

TFF İstanbul Amatör 1. Küme ekiplerinden Güzelcespor’da tarihi kongre.

İki liste ile yapılan olağanüstü genel kurulda 50 oy alan Ali Elbaş kulüp tarihinde ilk kez başkanlığa seçildi. Hüseyin Aydın 21 oyda kaldı. Güzelce Zebure Kotan Ortaokulu Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurula katılım büyük oldu. Kongrede divan başkanlığını İskender Fındık, divan katipliklerini de Refik Aydın ve Hakan Çelik yaptı.

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Genel kurulun ardından bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Ali Elbaş kongre üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Elbaş “Güzelce halkına, kongre üyelerine genel kurulumuz katılarak bizlere verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Ben ve yönetimim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Rakip adayla da daha önce aynı yönetimde birlikte çalıştık. Kısmet banaymış” şeklinde konuştu.

TAMER CANBAZ VEDA ETTİ
Güzelcespor’da Ali Elbaş’ın başkanlığa seçildiği genel kurulda eski kulüp başkanı Tamer Canbaz da duygusal bir veda konuşması yaptı. Canbaz Güzelcespor’un her zaman emin ellerde olacağını belirterek genel kurula aday olarak çıkan Ali Elbaş ve Hüseyin Aydın’a da ayrı ayrı camiaya sahip çıkıp ellerini taşın altına koydukları için ayrı ayrı teşekkür etti. Canbaz genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Elbaş’ı da kutlayarak ekibiyle görevinde başarılar diledi. Canbaz seçimin ardından iki adayla birlikte poz vererek herkesin Güzelcespor için çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

İŞTE ELBAŞ’IN LİSTESİ
Olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilerek Güzelcespor tarihinde ilk kez başkanlık koltuğuna oturan Ali Elbaş’ın listesi şu isimlerden oluştu: Ali Elbaş, Aydın Deniz, Serkan Yörük, Yasin Aksoy, Cüneyt Eser, Atıl Güzel ve Kamil Arslan.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme