Güzelcespor'da Adnan Toros bombası

Süper Amatör Küme ekiplerinden Güzelcespor'da teknik direktörlük görevine Adnan Toros getirildi. Toros uzun bir aradan sonra yeniden Güzelcespor'a dönmüş oldu.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Güzelcespor’da teknik direktörlük görevine Adnan Toros getirildi. Toros uzun bir aradan sonra yeniden Güzelcespor’a dönmüş oldu.

Son olarak Nişantaşı’nda görev yaptıktan sonra bir süre dinlenen Toros, Güzelcespor’dan gelen teklife evet yanıtı verdi. Genel kaptan Ali Elbaş’ın bugün biraraya geldiği Toros’la her konuda anlaştığı, akşam saatlerinde de resmi imzaların atılacağı bildirildi. Anlaşma sonrası ilk açıklama genel kaptan Ali Elbaş’tan geldi. Elbaş çok deneyimli, profesyonel liglerde boy gösteren, Edirnespor’u ve Halide Edip Adıvar’ı 3.Lige taşıyan bir teknik adamla anlaştıklarını söyledi. Elbaş  “Yönetim olarak hoca ayrılığından sonra bir an önce takım olarak maça hazırlanmamız gerekiyordu. Bunun için de çok kısıtlı bir süreç verdi. Adnan Toros Hocamız ile sezon öncesi görüşmelerimiz oldu fakat profesyonel takımlarla olan görüşmeleri devam ederken bu transferi maalesef gerçekleştiremedik. Adnan Toros çok farklı kulüplerde çalışabilirdi fakat Güzelcespor’un teklifini kabul edip tercihini bizden yana kullanması camiamızı ayrıca mutlu etti. Adnan Toros Hocamızın asla sezon ortasında takım alma gibi bir tarzı yoktur. Ama konu Güzelcespor olunca her şeyi bir kenara atılabiliyor. Birçok takımı profesyonel lige taşıyan ve büyük hedefleri olan teknik direktörümüz Adnan Toros’a Güzelcespor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Ben kendi adıma şunu söylemeden edemeyeceğim. Adnan Toros Hocama gerçekten çok değer veriyorum. O benim abimdir ve ona olan saygım ve sevgim çok farklıdır. Böylesine güzel bir insanla çalışmak için sabırsızlanıyorum.  Allah izin verirse yarın akşam takımla birlikte ilk idmanına çıkarak maça hazırlanacağız. Bu ligi ve Güzelcespor’u çok iyi bilen Adnan Toros hocamız ile bu sezon ligi en iyi yerde bitirip bir sonraki sezonlarda da hedefi üst ligler olacak şekilde yola devam edeceğiz” dedi.
 

Bakmadan Geçme