Gümüşhane asla yılmaz 2-1

SAL Klasman B Grubunda oynanan maçta İstanbul Gümüşhane kendisi için olmak ya da olmamak maçında zirvenin güçlü adaylarından Gazi Mahallesi'ni 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı.

SAL Klasman B Grubunda oynanan maçta İstanbul Gümüşhane kendisi için olmak ya da olmamak maçında zirvenin güçlü adaylarından Gazi Mahallesi’ni 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı.

İBB Şenlikköy Stadı’nda oynanan maçta İstanbul Gümüşhane 10. dakikada Erdem Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Gazi Mahallesi bu gole 22. dakikada Umut Günaydın’ın attığı golle yanıt verince skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İstanbul Gümüşhane 78. dakikada Erdem Yılmaz’ın attığı golle ikinci kez öne geçti: 2-1. Maçın 84. dakikasında İstanbul Gümüşhane’den Sergen Karcıoğlu, Gazi Mahallesi’nden de Okan Karaman karşılıklı kırmızı kart görünce iki takım da kalan süreyi bir kişi eksik oynamak zorunda kaldı. Bu sonuçla İstanbul Gümüşhane 5 puana yükselirken Gazi Mahallesi de 7 puanda kaldı.
 

Bakmadan Geçme