Gençorduspor, koltuğu devraldı: 2-1

İkinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Büyükçekmece temsilcisi Gençorduspor, deplasmanda konuk olduğu Silivri Mimarsinanspor'u 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu devraldı.

İkinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Büyükçekmece temsilcisi Gençorduspor, deplasmanda konuk olduğu Silivri Mimarsinanspor’u 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu devraldı.

İBB Silivri Müjdat Gürsu Stadında oynanan karşılaşmanın oldukça zevkli ve çekişmeli geçmesi izleyenlere büyük keyif verdi. Maça oldukça hızlı başlayan Silivri Mimarsinanspor 13. dakikada Kemal Yazıcı’nın golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından üstünlüğü eline alan Gençorduspor, beraberlik sayısını bulmak adına inanılmaz bir mücadele örneği sergiledi. 34. dakikada kazanılan penaltı atışı için topun başına geçen isim kaleci Oğuzhan oldu. Oğuzhan, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek beraberlik sayısını buldu 1-1. Bu golle moral bulan Gençorduspor, üstünlük sayısını bulmak adına oyunu rakip yarı alana yıktı. 40. Dakikada Fatih Çoban ile üstünlük sayısını bulan Gençorduspor, 2-1 öne geçmenin sevincini yaşadı. İlk yarı Gençorduspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda her iki takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı ve müsabaka deplasmanda oynayan Gençorduspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle puanının 33’e çıkaran Gençorduspor, haftayı liderlik koltuğuna oturarak kapadı. Galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Gençorduspor, liderliğini büyük bir coşku ile kutladı.
 

Bakmadan Geçme