Gencoğlu, Ali Koç'la buluştu

29 Mayıs 2023 tarihinde 102 kongre üyesinin katılımıyla kurulan İstanbul Fenerbahçeliler Derneğinin basına tanıtım toplantısı 04.07.2023 saat 19.07'de Çırağan Sarayı'nda yapıldı.

29 Mayıs 2023 tarihinde 102 kongre üyesinin katılımıyla kurulan İstanbul Fenerbahçeliler Derneğinin basına tanıtım toplantısı 04.07.2023 saat 19.07’de Çırağan Sarayı’nda yapıldı.

İlçemizden İhsan Süleyman Gencoğlu da derneğin yönetim kurulunda görev aldı. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu tam kadro bu organizasyonda yer aldı. Yurt iç ve yurt dışı dernek başkanlarının da katılım gösterdiği yemekte, kurucu Başkan Alaattin Yavuz Güneş derneğin kuruluş amacı ve hedeflerini anlattı ve en kısa sürede Ataköy’de dernek binasının açılışının yapılacağını söyledi. Son olarak söz alan Başkan Ali Koç, basına kapalı bölümde kulüp ile ilgili uzunca bir konuşma gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Kulübünün en önemli paydaşlarından olan, yurt içinde ve yurt dışında Fenerbahçelilik sevgisini yaymak için çalışan derneklerimize bir yenisi eklendi. Yeni kurulan İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nin kuruluş ve tanışma yemeği Çırağan Sarayı’nda düzenlendi. Geceye Başkanımız Ali Y. Koç, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş ve İlker Dinçay ile İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, derneğin kurucu üyeleri ve davetliler katıldı. Gecede Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Y. Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ve Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Dernekler Birimi Yönetim Danışmanı Doçent Doktor Erdal Şen, birer konuşma gerçekleştirdi. Gecenin sonunda ise İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nin kuruluş pastasını Başkan Ali Y. Koç ile Dernek Başkanı Alaattin Yavuz Güneş birlikte kesti. 

GÜNEŞ, KULÜBÜN GİDERLERİNE AZAMİ DERECEDE ORTAK OLMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ 
İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Yavuz Güneş yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır düşündüğümüz derneği yeni kurduk. İnşallah hem Fenerbahçe camiasına hem taraftarlarımıza hayırlı, uğurlu olur. Dernek çatısı altında da Fenerbahçe’ye hizmet etmenin ne demek olduğunu herkese göstermek istiyoruz. Takımlarımıza destek olmak açısından dernek olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. İnşallah kısa zamanda birkaç amatör şubeye destek olacak, sponsor olacak arkadaşlarımızı kulübümüze inşallah kazandırırız. Bundan sonraki süreçte de inşallah kulübümüzün giderlerine azami derecede ortak olmak en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme