Galatasaray Silivrispor'un rakibi oldu

Akademik lig için giriş yapan Silivrispor'da çekilen kuraların ardından U-14, U-16 ve U-16'larda Silivrispor rakipleri arasında Süper Lig takımları da bulunuyor.

Akademik lig için giriş yapan Silivrispor’da çekilen kuraların ardından U-14, U-16 ve U-16’larda Silivrispor rakipleri arasında Süper Lig takımları da bulunuyor.

TFF tarafından yapılan kuraların ardından Silivrispor U-14 kategorisinde ilk maçını 12.11.2023 tarihinde yapacak. U-14’te Silivrispor’un rakipleri ise Esenler Erokspor, Eyüpspor, Galatasaray, İstanbulspor, Başakşehir, Sarıyer, Ümraniyespor ve Fatih Karagümrük takımları bulunuyor. Bu grupta Silivrispor ilk maçını 12.11.2023 tarihinde Sarıyer ile kendi evinde oynayacak. Galatasaray ile oynanacak maç ise 10.12.2023 tarihinde deplasmanda oynanacak. TFF tarafından çekilen U-15 Gelişim Lig kurularında Silivrispor’un rakipleri ise Tepecikspor, Edirnespor, Esenler Erokspor, Eyüpspor, Galatasaray, İstanbulspor, Arnavutköy Belediye, Başakşehir, Sarıyer, Ümraniyespor Fatih Karagümrük takımları rakibi oldu. Bu maçlar da 12.11.2023 tarihinde başlayacak ve Silivrispor ilk maçını Eyüpspor ile deplasmanda yapacak. TFF U-16 Gelişim Liglerinde Silivrispor’un rakipleri Tepecikspor, Esenler Erokspor, Eyüpspor, Galatasaray, İstanbulspor, Arnavutköy Belediye, Başakşehir, Sarıyer, Ümraniyespor ve Fatih Karagümrük takımları oldu. Bu ligde de maçlar 12.11.2023 tarihinde başlayacak ve Silivrispor ilk maçını İstanbulspor ile deplasmanda oynayacak.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme