• Haberler
  • SAL
  • Galata üst üste sekizinci maçını da kazandı

Galata üst üste sekizinci maçını da kazandı

Ligde 28 Ekim 2023 tarihinden bu yana oynadığı tüm maçları kazanan Galata, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Bağlarbaşı'nı 4-1'le geçerek galibiyet serisini 8 maça çıkarttı.

Ligde 28 Ekim 2023 tarihinden bu yana oynadığı tüm maçları kazanan Galata, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Bağlarbaşı’nı 4-1’le geçerek galibiyet serisini 8 maça çıkarttı.

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup 13.hafta maçında Galata, İBB Beyoğlu Stadında Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşı’nı konuk etti. Maçı, İsmail Barkın Özsavlu, Burak Bulut, Hami Gökoğlu Hakem triosu yönetti. İlk yarıda baskılı oyununa rağmen aradığı golü bulamayan Galata, 43. dakikada Miraç Cebir’in golüyle 1-0 geriye düştü ve devre bu skorla sona erdi. İkinci devreye, Abdurrahim’in yerine Barış’ı, Umut’un yerine de Engin Can’ı oyuna alan Galata, 48. dakikada Engin Can Topal’ın kafa golüyle önce eşitliği sağladı. 51. dakikada Soner Mor’un şutu direkten döndü, Nezih Bayramoğlu topu kaleye paralel gönderdi, Soner’den önce topa dokunan Abdülkadir Çakır topu kendi kalesine gönderdi ve kırmızı siyahlılar 2-1 öne geçti. Skor üstünlüğünü ele geçiren Galata, maçın kalan bölümlerinde daha rahat oynamaya başladı. 58. dakikada Nezih Bayramoğlu, ayağın içiyle topu doksan diye tabir edilen yere gönderdi 3-1. Maçtaki son gol, 81. dakikada yine Engin Can Topal’dan geldi ve Galata rakibini 4-1 mağlup etti. Galata bu galibiyetle 13 maçta 11’nci 3 puanını aldı ve 34 puan ile liderliğini devam ettirdi. Bağlarbaşı ise 15 puanla 7’nci sırada yer alıyor.
Ali Kemal Demir
 

Bakmadan Geçme