Filiz son nefeste güldü 1-0

İstanbul Amatör 1. Küme 4. Grupta oynanan ve düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Filizspor, Yeniyüzyıl Gençlikspor'u uzatma dakikalarında Yasin Özçiçek'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak ligde kalmak için dev bir adım attı.

İstanbul Amatör 1. Küme 4. Grupta oynanan ve düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Filizspor, Yeniyüzyıl Gençlikspor’u uzatma dakikalarında Yasin Özçiçek’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak ligde kalmak için dev bir adım attı.

K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maç ilk dakikasından son düdüğüne kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Ligde kalma şansını son haftaya taşıyabilmesi için sahaya mutlak 3 puan için çıkan yeşil beyazlılar ilk yarı boyunca aradığı golü bulamadı. Play Off oynamayı daha önce garantileyen Yeniyüzyıl Gençlik buna rağmen dirençli bir oyun ortaya koydu. İlk yarısı golsüz kapanan maçın ikinci yarısında Filizspor tüm hatlarıyla yüklendi. 63. dakikada Arda İnanç’ın ceza alanı içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Galip Cengiz ile değerlendiremeyen Filizspor öne geçme fırsatını kullanamadı. Savunmada da dikkatli bir oyun ortaya koyarak kaza golü yemek istemeyen K.Çekmece temsilcisi maçın sonuna eklenen 7 dakikalık uzatma bölümünde tüm riskleri alarak oyunu adeta rakip ceza sahasına yıktı. 90+2. dakikada sahneye çıkan Yasin Özçiçek cezaalanı içinde sert bir vuruyla skoru 1-0 yaptı. Kalan sürede skoru korumayı başaran Filizspor puanını 21’e yükselterek ligde kalmak için umutlarını yeşertti. Filizspor önümüzdeki hafta Ulutepe maçını 3 puanla kapatması halinde diğer maçların sonucuna bakmadan ligde kalacak.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme