Ergene Velimeşespor'dan muhteşem geri dönüş

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 90 dakikalık normal süresi golsüz sona eren maçın uzatma anlarında 1-0 geriye düşmesine karşın 3 dakikada 2 gol birden kaydederek muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 90 dakikalık normal süresi golsüz sona eren maçın uzatma anlarında 1-0 geriye düşmesine karşın 3 dakikada 2 gol birden kaydederek muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

30. hafta müsabakasında Ergene Velimeşespor ile Afjet Afyonspor takımları Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Efe Tanrıverdi, Yusuf Susuz, Ferhat Çalar hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. Zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı altında ve ağır bir zeminde oynanan maçın ikinci yarısında önce Yakup Alkan ardından da Yasin Dülger ile yakaladığı mutlak gol fırsatlarını değerlendiremeyen Ergene Velimeşe normal süresi golsüz geçen maçın ilk uzatma dakikasında konuk takımın 90+1. dakikada Fatih Aktay ile bulduğu gole engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından muhteşem bir geri dönüşe imza atan Ergene Velimeşespor önce 90+3. dakikada kaptan Fatih Dilek’in golü ile beraberliği yakaladı. Ardından da 90+5. dakikada Yasin Dülger’in kullandığı köşe vuruşunda Metehan Genç’in ön direkte yaptığı kafa vuruşu ile 2-1 öne geçti. 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 3 dakikada 2 gol birden kaydederek galibiyete erişen Ergene Velimeşespor ligde üst üste 3. galibiyetini aldı ve hanesine 3 puan daha yazdırdı.

30 maç sonunda 27 puan toplayan Ergene Velimeşespor gelecek hafta 26 Mart 2022 Cumartesi günü deplasmanda Diyarbekirspor ile ardından ise hafta arası maçında 30 Mart 2022 Çarşamba günü Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ergene Velimeşespor bundan sonraki ilk iç saha maçında ise 3 Nisan 2022 Pazar günü şampiyonluk adayı Sakaryaspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.
 

Bakmadan Geçme