Dev maç Galata'nın 3-1

SAL Klasman A Grubunda oynanan maçta Galata, Kavacık önünde sahadan 3-1 galip ayrılarak sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

SAL Klasman A Grubunda oynanan maçta Galata, Kavacık önünde sahadan 3-1 galip ayrılarak sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Sarıyer Belediye Çayırbaşı Stadı’nda oynanan maçta grubun iki iddialı takımı karşı karşıya geldi. Dk.11) Kazanılan korner atışında orta yerine paslaşmayı tercih eden Galata takımında Nezih Bayramoğlu'nun sağ taraftan yaptığı ortaya ceza alanı içinde iyi yükselen Engin Can Topal etkili bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderince takımını 1-0 öne geçirdi. Dk.42) Kavacıkspor takımı rakip yarı alanı ortası sağ tarafından bir serbest atış kazandı. Topun başına geçen Kaptan Adem İnanç'ın yaptığı ortada arka direk yönünde pozisyon alan Arda Tuzluoğlu yaptığı vuruşla durumu 1-1 yapan gole ismini yazdırdı. Dk.45+1) Soldan gelişen Galata atağında Ahmet Pırlant topla buluşup sürdü, paralel bir geçiş sonrasında ceza alanı dışından falsolu bir vuruşla topu ağlara gönderince Galata takımı maçta 2-1 öne geçti.

Dk.51) Rakip yarı alanı sağ taç çizgisi yönünde rakibine faul yapan Yunus Akman'a müsabaka hakemi önce ikinci sarıyı, ardından kırmızı kartı çıkarıp tecrübeli ismi oyun dışına gönderdi. Bu karara pozisyonun normal bir faul olduğu gerekçesi ve çıkan kırmızı kart nedeniyle hem saha içinde başta kaptan Adem İnanç yedek kulübesinden ve tribünde bulunan Kavacıkspor Başkanı Enes Kararmaz ve yöneticilerden yoğun tepkiler, itirazlar geldi.
Kırmızı Kart sonrası Kavacıkspor kenar yönetimi 2 oyuncu değişikliği ile eksikliğini taze kanla dengelemeye gitti. Dk.87) Kavacıkspor takımı oldukça tempolu geçen müsabakanın son bölümünde eksik oynamanın da verdiği yorgunluk ve konsantre kaybına risk alma anlarını da alınca kalesinde golü gördü. Maçın çalışkan isimlerinden Ahmet Pırlant Nezih'ten gelen topla buluşup yerden uzak köşeden topu ağlara gönderince maçın skoru da belli oldu: 3-1. Müsabakanın ardından Kavacıkspor kanadından müsabaka hakemine yönelik tepkiler vardı. İlerleyen saatte ise Kavacıkspor Yönetimi adına Sosyal Medya hesaplarından bir açıklama yayınlandı.
Haber ve fotoğraflar: TALİP ERCAN/ ER-HA BEYKOZ
 

Bakmadan Geçme