Çolakoğlu Silivrispor emin ellerde

Yeni sezon için ilk seçmelerini gerçekleştiren Silivrispor'da kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu sahada teknik heyetiyle birlikte gençlerin heyecanına ortak olarak yapılan maçları takip etti.

Yeni sezon için ilk seçmelerini gerçekleştiren Silivrispor’da kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu sahada teknik heyetiyle birlikte gençlerin heyecanına ortak olarak yapılan maçları takip etti.

İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda sezonun ilk seçmelerini gerçekleştiren Silivrispor’da idmanları takip eden Başkan Nuri Çolakoğlu yaptığı değerlendirmesinde; “Yeni sezonumuz camiamıza hayırlı olsun. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda, tüm takımlara ligimizde başarılar, sakatlıksız, centilmence mücadeleler diliyorum. Temmuz 19’unda A takım sahaya iniyor. Her sene yaptığımız gibi geleneksel hale getirdiğimiz seçmelerimizi de yapıyoruz. İnşallah bu seçmelerden yeni Müjdat Gürsu’lar buluruz, bu sezon yeni bir karar da aldık, ne olursa olsun kadromuzda 6 tane altyapıdan oyuncu olacak. Her şey Silivrispor için.

SİLİVRİSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ
Yeni sezonda çok deplasmanımız var ve bu deplasmanların da hemen hemen hepsi uzak illerde olacak. En yakın deplasmanımız komşumuz Tepecik olacak ki onu da deplasmandan saymıyoruz. Güzel deplasmanlarımız olacak evet, hayırlısı artık biz elimizden geleni Silivrispor, camiamız için doğru olan neyse yapacağız. İki senedir yaptıklarımız zaten ortada kongremizde de demiştim, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Buradan bütün Silivri’ye garanti verebilirim ki Silivrispor emin ellerde, herkes rahat olsun. Biz neyse doğru, gerçek neyse kimseyi kandırmadan, aldatmadan Silivrispor’u layık olduğu yerlere taşıyacağız. 

KEYİF VEREN BİR ATKIM OLACAĞIZ
Benim en çok istediğim se buraya gelen Silivrisporlular, futbolseverler iyi bir Silivrispor izlesinler. Yenilebiliriz, berabere kalabiliriz, saha içinde saha dışında ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek niyetimiz olacaktır. İyi top oynayan mücadele gücü yüksek koşan, keyif ve heyecan veren bir takım olacağız. Hayalimiz bu inşallah da gerçek olacak” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme