Çolakoğlu, Silivrispor asla pes etmez

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, 'İlk yarıyı bitirdik, galibiyetleri, mağlubiyetleri ve beraberlikleri unuttuk ikinci yarı için konsantre oluyoruz ve unutulmasın ki Silivrispor asla pes etmez' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, “İlk yarıyı bitirdik, galibiyetleri, mağlubiyetleri ve beraberlikleri unuttuk ikinci yarı için konsantre oluyoruz ve unutulmasın ki Silivrispor asla pes etmez” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor’da Başkan Nuri Çolakoğlu önemli açıklamalara imza attı. Antalya kampının çok iyi koşullarda devam ettiğini belirten Çolakoğlu yaptığı değerlendirmelerinde, “İlk yarıyı bitirdik, galibiyetleri, mağlubiyetleri ve beraberlikleri unuttuk ikinci yarı için konsantre oluyoruz ve unutulmasın ki Silivrispor asla pes etmez Bizim için ikinci yarı çok zor olacak. Çünkü ilk yarı hesapladığımızdan çok puan kaybettik. Durumu toparlamak için iyi performans gösterip, bir seri yakalamamız gerekiyor. Ancak bu sayede zirveye ortak olabiliriz. Zirveyi yakalamak için umudumuz da var gücümüz de. Hazırlık dönemini çok iyi geçirmemiz gerekiyor. Ancak bu sayede zirveye ortak olabiliriz” diye konuştu.  
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme