• Haberler
  • 3. Lig
  • Çolakoğlu, Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor

Çolakoğlu, Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynayacakları Akhisar maçı öncesinde yaptığı değerlendirmesinde 'Akhisar ilk maçta bizleri gerçekten iyi karşıladı bizler de kendilerini aynı şekilde ağırlayacağız' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynayacakları Akhisar maçı öncesinde yaptığı değerlendirmesinde; “Akhisar ilk maçta bizleri gerçekten iyi karşıladı bizler de kendilerini aynı şekilde ağırlayacağız” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor’da Başkan Nuri Çolakoğlu; “Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Rakiplerimizin ligdeki durumları, kaç puanda oldukları ile ilgilenmiyoruz. Biz kendi durumumuzla meşgulüz. Kendi ağırlığını ortaya koyabilen oyuncularımızla sonuca odaklıyız. Hafta sonu Akhisar takımını ağırlayacağız. İlk maçımızda bizleri gayet iyi ağırladılar bizlerde aynı hassasiyeti taşıyacağız.

Hedefimizde bir sekme olmadan yürüyoruz. Mütevazi bir kadroyuz, inançlı, hedefe kenetlenmiş arkadaşlar topluluğuyuz. Gerek saha içinde mücadelesini veren, gerekse de dışarda emek veren yönetim kurulumuzla tam bir aile gibiyiz. Güçlü bir aileyi yıkabilmek ne mümkün. Silivri, Silivri olalı böyle bir birlikteliği yakalayamamıştır. İşimiz her geçen gün zorlaşıyor maddi sıkıntılar çekiyoruz ama bir şekilde bu sıkıntıları çözebiliyoruz. Tüm sevenlerimizi Akhisar maçında stada davet ediyoruz. Her galibiyet, her alınan puan Play-Off potasına bizi sağlamlaştırıyor. Tek başımıza değiliz ve bunu hissettiren sevenlerimizle gücümüze güç katmaktayız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme