Çilimli Belediyespor'dan örnek davranış

BAL, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Silivrispor'u geçtiğimiz hafta oynanan müsabaka öncesi alkışlarla sahaya çıkmalarını sağlayan Çilimli Belediyespor'un davranışı herkes tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

BAL, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Silivrispor’u geçtiğimiz hafta oynanan müsabaka öncesi alkışlarla sahaya çıkmalarını sağlayan Çilimli Belediyespor’un davranışı herkes tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Şampiyon Silivrispor maça rakibi Çilimli Belediyespor tarafından alkışlanarak çıkmasının takdire Şahan olduğunu söyleyen Silivri’li sporseverler, bu güzel anın unutulmaması gerektiğinin altını çizdiler. 3. Lige yükselme maçları öncesi tüm Silivri’nin takıma gerekli desteği vermesini bekleyen kırmızı-mavili yönetim, tek yürek olup Silivrispor’un yeniden 3. Lige çıkması için herkesin el ele vermesi gerektiğini savundular. Çilimli Belediyespor’a bu centilmenliklerinden dolayı teşekkür eden Silivrispor Yönetimi, yeşil-beyazlı Düzce Temsilcisinin örnek bir davranışa imza attığını söylemeden geçemediler.
 

Bakmadan Geçme