Cevizlispor Süper Amatörde 4-1

İstanbul Amatör 1. Kümede gruplarında ikinci olarak Süper Amatöre yükselmek için Play Off maçında karşı karşıya gelen Ramispor ve Cevizlispor kozlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda paylaştı.

İstanbul Amatör 1. Kümede gruplarında ikinci olarak Süper Amatöre yükselmek için Play Off maçında karşı karşıya gelen Ramispor ve Cevizlispor kozlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda paylaştı.

Normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçta uzatma bölümünde de sonuç değişmeyince penaltı atışları sonucunda rakibine 3-0 üstünlük kuran Cevizlispor maçı da 4-1 kazanarak Süper Amatör biletini kaptı. İlk yarısı golsüz kapanan maçta Cevizlispor ikinci yarıda Abolaji’nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. 80 dakikada Rami Yunus Danışmaz’ın kafa golüyle skoru 1-1 yaparak maçı uzatmalara taşıdı. Maçın 97. dakikasında Cevizli penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Rami kalecisi Barış kurtarırken iki devre halindeki uzatma bölümünde de sonuç çıkmadı Penaltı atışlarında Cevizli kazandığı üç penaltıyı gole çevirirken Rami üç penaltı atışından da netice alamadı. Bu sonuçla rakibine 3-0 üstünlük kuran Cevizlispor Süper Amatöre yükselen taraf oldu.
Haber ve fotoğraflar: EROL EFTEKİN

Bakmadan Geçme