• Haberler
  • SAL
  • Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor iftarda buluştu

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor iftarda buluştu

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup şampiyonu Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Ramazan ayı münasebeti ile iftar programı düzenledi.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup şampiyonu Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Ramazan ayı münasebeti ile iftar programı düzenledi.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç’in ev sahipliği yaptığı iftar yemeği Park Adana Restaurantta yapılırken, yemeğe Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Latif Coşar ve Mahmut Sezgin, Kulüp Başkan Vekilleri Uğur Vergili, Tunç Başar, Oktay Gerzoğlu, Teknik Sorumlusu Aydın Dursun, Teknik Ekip, Yeni transferler ve Mevcut Futbol Takımı katıldılar.

MERİÇ: 7 FİNAL MAÇIMIZ KALDI
Hoş sohbetlerin yapıldığı yemeğin ardından bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Tuncay Meriç” Öncelikle şampiyonluğunuzu tekrardan kutluyorum. Başta Teknik Sorumlumuz Aydın Dursun olmak üzere Teknik Ekibini, değerli futbolcu kardeşlerimi ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile yönetici arkadaşlarımızla birlikte organize ettiğimiz İftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bölgesel Amatör Lige çıkmak için sadece 7 final maçımız var. Bu maçlarda başarılı olacağınıza ben yönetim kurulu arkadaşlarım canı gönülden sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizler kazanın gerisini bizlere bırakın” dedi.

COŞAR: ÖMERLİ STADINI YAKINDA AÇIYORUZ
Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar yaptığı açıklamada “ Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’ın selamlarını getirerek sözlerime başlıyorum. Hepinizi şampiyonluğunuzdan dolayı tebrik ediyorum. Çekmeköy Belediyesi olarak her zaman yanınızda oluğumuzu ve sizinle gurur duyduğumuzu bilmenizi istiyorum. Tesisleşme konusunda büyük yatırımlar yaptığımız ilçemizde sizler içinde yakında açılışını yapacağımız Ömerli Stadımızı yaptık. Önümüzdeki sezondan itibaren BAL maçlarınızı kamplarınızı ve antrenmanlarını yapacağınız yeni stadımızda çalışacaksınız, İlçemizdeki tüm amatör takımlara hayırlı olsun” dedi.

MERİÇ: UĞUR VERGİLİ VE OKTAY GERZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM
Yemeğin finalinde konuşan Kulüp Başkanı Tuncay Meriç” Ligde son iki maçımız kaldı. Bu maçlardan sonra verilen arada Antalya’da 10 gün sürecek kamp programı planlıyoruz. Teknik Sorumlumuz Aydın Dursun’un planlayacağı tarihler doğrultusunda yapacağımız kampın tüm masrafını Başkan Vekillerimiz Uğur Vergili ve Oktay Gerzoğlu üstlendiler. Her zaman yanımıza olarak kulübümüze destek olan Başkan Vekillerimiz Uğur Vergili ve Oktay Gerzoğlu’na sonsuz teşekkür ederim “ dedi.

VERGİLİ: HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM
Başkan Vekili Uğur Vergili yaptığı konuşmada “ Başarılı çalışmalarınızın ardından sezonu şampiyon olarak tamamlamanızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Klasman maçlarında başarılı sonuçlar alarak asıl hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige çıkacağımıza inancım tamdır. Antalya’da yapacağınız kampta şimdiden başarılar diliyorum. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ailesi olarak birlikte iftar yapmanın, paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Son bölümünde futbolcular temennilerini, kamp sürecini ve isteklerini yönetim kuruluna bildirdiler ve son derece keyifli geçen iftar programı sona erdi.
Haber: Murat Nazik
 

Bakmadan Geçme