Çekmece komadan çıktı 3-1

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta K.Çekmecespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Bayrampaşa'yı 3-1 mağlup ederek komadan çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta K.Çekmecespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Bayrampaşa’yı 3-1 mağlup ederek komadan çıktı.

K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta oyunun kontrolünü 90 dakika ev sahibi ekip elinde tuttu. İlk dakikadan itibaren rakip sahaya yerleşen ev sahibi ekip ikinci bölgede topa hükmetmesine rağmen üçüncü bölgede istediği gibi çoğalamayınca hem pozisyon üretmekte hem de kilidi açmakta zorlandı. İlk yarı boyunca savunmada bekleyerek kontrataklarla çıkmaya çalışan konuk Bayrampaşa da ilk yarı sonunda istediğini alan taraf oldu. İkinci yarı ile birlikte topa daha çok basan, uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip 48. Dakikada Fatih Gül’ün golüyle 1-0 öne geçti. 66’da Muhammet Enes Demir skoru 2-0 yaptı. 84’te Lütfü Can Sarıgül fişi çekti: 3-0. Konuk takımın tek golü de 84. Dakikada Lütfü Can Sarıgül’den geldi: 3-1. Bu sonuçla K.Çekmecespor puanını 37’ye yükselterek 4 hafta aradan sonra galip gelirken Bayrampaşa daz 15 puanda kalarak ligde kalma şansını iyice mucizelere bıraktı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme