Çatalcaspor'un rakibi Van İpekyol'u oldu

Grubunda açık ara şampiyon olan Çatalca Belediyespor Kadın Futbol takımı 2. Lig yükselme maçlarında rakibi Van İpekyol oldu, maç Kayseri Sümer Stadı'nda 22 Mayıs'ta oynanacak.

Grubunda açık ara şampiyon olan Çatalca Belediyespor Kadın Futbol takımı 2. Lig yükselme maçlarında rakibi Van İpekyol oldu, maç Kayseri Sümer Stadı’nda 22 Mayıs’ta oynanacak.

Kadınlar 3. Ligi'nde 19 Mart 2022 tarihinde başlayan ve çift devreli lig usulüne göre oynanan normal sezon 7 Mayıs 2022 tarihinde sona erdi. Kadınlar 3. Ligi'nde normal sezonunun tamamlanmasının ardından play-off 1. tur eleme maçları, 22 Mayıs tarihinde Ankara, Konya, Erzurum, Balıkesir, Bolu,  Kırşehir, Kayseri, Sakarya, Yozgat ve Siirt illerinde oynanacak. Play-off 2. turu eleme karşılaşmaları ise 29 Mayıs tarihinde 1. turda başarılı olan kulüplere göre belirlenecek tarafsız merkezlerde yapılacak. Kadınlar 3. Ligi play-off yarı final ve final müsabakaları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşmalarda beraberlik durumunda, 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması durumunda kazanan takım penaltı vuruşları sonucunda belirlenecek.
 

Bakmadan Geçme