Çatalcaspor stres attı

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor Alanya Kestel deplasmanı öncesi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in verdiği moral yemeğinde bir araya geldi.

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor Alanya Kestel deplasmanı öncesi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in verdiği moral yemeğinde bir araya geldi.

Can Usta Kır Bahçesi’nde verilen yemekte futbolcular ve teknik heyet ziyafetin ardından çalgıcılar eşliğinde piste çıkarak kurtlarını döktü. Kısa sürede Çatalcaspor’da isminden söz ettiren teknik direktör Armağan Turhan futbolcularla birlikte piste çıkarak adeta döktürdü. Zorlu Alanya Kestel deplasmanı öncesinde takımdaki morallerin son derece yüksek olduğu, yönetimin ve belediye başkanı Mesut Üner’in de Armağan Turhan’ın gelişinin ardından takımda oluşan birlik ve beraberlik havasının yanı sıra 3 maçta alınan 2 galibiyetten dolayı oldukça memnun olduğu kaydedildi. Üner Alanya Kestel maçına 200 Bin Liralık prim koyarken ardından gelecek olan iç saha maçında da aynı primin geçerli olacağını söyledi.

TURHAN: ARKAMIZDA BU ŞEKİLDE DURMANIZI İSTİYORUM
Yemeğin ardından ilk konuşmayı Çatalcaspor Teknik Direktörü Armağan Turhan yaptı. Turhan yönetimden ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den arkalarında hep bul şekilde durmalarını istedi. Turhan “Arkamızda bu şekilde durmanızı istiyorum. Bizler de size layık olmaya çalışacağız. Ben futbolcular adına böyle güzel bir ortamda bizi ağırladığınız için de teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKÇE: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE KENETLENMEMİZ LAZIM 
Çatalcspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe de yaptığı konuşmada sonuna kadar takımın yanında olacaklarını söyledi. Gökçe “Sonuna kadar sizin yanınızdayız. Verdiğiniz mücadele için teşekkür ediyorum. Bu şekilde olduğu gibi her zaman birlik ve beraberlik içinde kenetlenmemiz lazım. Sizlerden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahada fedakarlık yapmanızı istiyorum. Bizler de size karşı mahcup olmamaya çalışacağız. Alanya Kestel maçı için de şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ÜNER: SİZ MÜCADELENİZİ VERİN, BİZ DE GEREKENİ YAPARIZ
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner de bir konuşma yaparak lig üçüncüsünü 3-0 yenen bir takımın daha da iyisini yapabileceğini söyledi. Üner “Aldığınız sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum. 8 maç kaldı. Ligin üçüncüsünü 3-0 yenen bir takımın daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum. O zaman bu takım boş bir takım değil. Siz mücadelenizi verin biz de gerekeni yaparız. Kestel maçına 200 Bin Lira prim koyuyoruz. Siz alın biz gerekeni yapalım. Çatalca’nın bu galibiyete ihtiyacı var. Siz de mutlu olun, biz de mutlu olalım” şeklinde konuştu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU


 

Bakmadan Geçme