Çatalca, Balıkesir'e takıldı 1-1

TFF 3. Lig 4. Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Çatalcaspor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalırken ev sahibi ekibin golü yeni transfer Kubilay Serbest'ten geldi.

TFF 3. Lig 4. Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Çatalcaspor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Balıkesirspor’la 1-1 berabere kalırken ev sahibi ekibin golü yeni transfer Kubilay Serbest’ten geldi.

Çatalca İzzettin Stadı’nda oynanan maça soğuk havaya rağmen taraftarın ilgisi büyük oldu. Balıkesir taraftarları da kendilerine ayrılan tribünü doldurunca 90 dakika boyunca iki takım da seyirci desteğini arkasına alarak oynadı. Maçın ilk yarısında rüzgarı arkasına alan konuk ekip baskılı bir oyun ortaya koymasına rağmen üçüncü bölgede etkisiz kaldı. Devre golsüz kapanırken ikinci yarıda istekli ve arzulu başlayan bir Çatalcaspor izledik. Rakibine özellikle ikinci bölgede üstünlük kuran sarı kırmızılılar oyunu rakip sahaya yıktı. Çatalcaspor’un yüklendiği dakikalarda gol konuk ekibin kontratağından geldi. Orta sahada rakibi boş yakalayan Balıkesir Bertuğ Bayer’in golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan Çatalcaspor tüm hatlarıyla beraberlik için yüklendi. 89. dakikada baskının karşılığı geldi. Oyuna 83. dakikada Ulaş Şimşek’in yerine dahil olan yeni transfer Kubilay Serbest ön direktör yaptığı kafa vuruşuyla skoru 1-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Bu sonuçla 15 puana yükselirken Balıkesir de 17 puana yükseldi.
 

Bakmadan Geçme