Büyükkılıçlı'dan geleneksel iftar

Silivri'nin güzide kulüplerinden Büyükkılıçlıspor iftar geleneğine bir yenisini daha ekledi. Kırmızı siyahlıların geleneksel hale getirdiği iftar programının adresi Büyükkılıçlı Düğün Salonu oldu.

Silivri’nin güzide kulüplerinden Büyükkılıçlıspor iftar geleneğine bir yenisini daha ekledi. Kırmızı siyahlıların geleneksel hale getirdiği iftar programının adresi Büyükkılıçlı Düğün Salonu oldu.

Büyükkılıçlı’nın yanı sıra çevre köylerden ve Silivri’den iftar programına davetliler adeta akın etti. Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu ve yönetiminin organize ettiği iftar programına Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Vedat Tunbar ve Uğur Babayiğit de katılım sağladı. Kumburgazspor’un eski kulüp başkanlarından Enver Katrancı, Silivri Orhan Onat Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Onat’ın yanı sıra birçok davetli iftarını birlikte yaptı. İftar programının ardından bir konuşma yapan Büyükkılıçlıspor Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu, “Bizleri geleneksel hale getirdiğimiz Büyükkılıçlıspor’un 7. İftar Programına katlımı sağlayan herkese Yönetim Kurulu arkadaşlardım adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki bu güzel gecelerde bir araya gelebiliyoruz. Bizler var oldukça bu programları birlik ve beraberliğin bir bütün haline gelmesi adına sürekli yapmaya gayret göstereceğiz. İftar davetimize uzaktan ve yakından katılım sağlayan tüm güzel insanlara bir kez daha teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah rabbim izin verirse seneye düzenleyeceğimiz iftar programında görüşmek üzere hepinize afiyet olsun.” dedi. İftar programı öncesi yönetim kurulu üyesi Göksel Zıroğlu, masaları tek tek gezerek misafirleriyle yakından ilgilendi.

Büyükkılıçlı'dan geleneksel iftar
Büyükkılıçlı'dan geleneksel iftar
Büyükkılıçlı'dan geleneksel iftar
Büyükkılıçlı'dan geleneksel iftar

Bakmadan Geçme