Büyükçekmece Tepecikspor, yarışı bırakmıyor 2-1

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Büyükçekmece Tepecikspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akhisarspor'u her iki yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek yoluna devam etti.

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Büyükçekmece Tepecikspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akhisarspor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek yoluna devam etti.

Tepecik Şenol Güneş Stadında oynanan maça oldukça etkili başlayan Büyükçekmece Tepecikspor, ilk dakikalardan itibaren golü düşünen taraf oldu. Aradığı golü 32. dakikada Yasin Kargı ile bulan Büyükçekmece Tepecikspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya bu kez golle başlayan taraf konuk Akhisarspor takımı oldu. 46. dakikada toplu ilk buluşmasında beraberlik sayısını bulan isim Akhisarspor’dan Bertuğ Öz oldu 1-1. Kalesinde beraberlik gölünü bulmasına rağmen oyun disiplininden kopmayan Büyükçekmece Tepecikspor, 58. dakikada kazanılan penaltı atışını Yasin Kargı ile gole çevirdi ve yeniden öne geçti. 2-1. Akhisarspor’da 84. dakikada Süleyman Fidan, gördüğü Kırmızı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı. Geriye kalan bölümlerde başka gol olmayınca müsabaka Büyükçekmece Tepecikspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Play-Off yarışına bir adım daha yaklaşan Büyükçekmece Tepecikspor, rakiplerinin hatasını kollayacak.
 

Bakmadan Geçme