Büyük derbi Yeşilbayır'ın: 2-0

Amatör 1. Küme 2. Grupta haftanın maçında lider Yeşilbayır, yakın takipçisi Güzelcespor'u 2-0 mağlup ederek zirvedeki yerini perçinledi.

Amatör 1. Küme 2. Grupta haftanın maçında lider Yeşilbayır, yakın takipçisi Güzelcespor’u 2-0 mağlup ederek zirvedeki yerini perçinledi.

Hadımköy Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekip etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren orta sahada üstünlüğü eline alan ev sahibi ekip rakip kalede de net fırsatlar yakalayan taraf oldu. Güzelcespor’a özellikle ikinci bölgede üstünlük kurarak hem toplu hem de topsuz oyunda maça ağırlığını koyan yeşil beyazlılar 43. dakikada Batuhan’ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda da ağırlığını hissettiren Yeşilbayır rakibini kalesine yaklaştırmazken Güzelce kalesinde de tehlikeler yaratmaya devam etti. Maçın 66. dakikasında sahneye çıkan Alim skoru 2-0’a getiren isim oldu. İkinci golden sonra da rakibine geniş alan vermeyen, rakibin kontrataklarına da gerekli önlemleri alan ev sahibi ekip 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu. Mücadelede ev sahibi ekibin taraftarları da maça büyük bir ilgi gösterdi. Yeşil beyazlı taraftarlar 90 dakika susmazken Yeşilbayırsporlu futbolcular gollerden sonra sevinçlerini tribünlere koşarak paylaştı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinç gösterilerinin adresi tribünler oldu. Yeşilbayır bu sonuçla puanını 30’a yükselterek en yakın rakibi Güzelcespor’la arasındaki puan farkını da 5’e çıkardı. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibine 3-1 yenilen Yeşilbayır bu sonuçla rövanşı da kazanarak olası bir puan eşitliğinde ikili averajları da eşitlemiş oldu.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme