• Haberler
  • Genel
  • Bisiklet Tutkunları, Kemer'de AKRA Gran Fondo Antalya Etkinliğiyle Buluşuyor

Bisiklet Tutkunları, Kemer'de AKRA Gran Fondo Antalya Etkinliğiyle Buluşuyor

Bisiklet tutkunları, AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum etkinliği için heyecanla hazırlanıyor. Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan etkinlik, 27-28 Nisan tarihlerinde AKRA Hotels'un ana sponsorluğunda AG Tohum'un destekleriyle gerçekleştirilecek. Kemer'in eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenecek olan etkinlik, amatör yol bisikletçilerini bir araya getirecek.

Organizasyon, Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel'in de co-sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Batı Toros Dağları'nın eteklerinde ve 52 kilometrelik kıyı şeridinde konumlanan Kemer, doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor ve yarışın yapıldığı rotalarda bisikletçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, Kemer'in eşsiz bisiklet rotalarıyla Türkiye'deki önemli bir merkez haline geldiğini belirtti. Yarışların Kemer'de düzenleniyor olmasının ilçe için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Topaloğlu, sporcuları ağırlamaktan ve Kemer'in spor turizminde öncü bir rol üstlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

AKRA Gran Fondo Antalya, farklı kategorilerde yarışacak olan bisikletçilere 98 ve 49 kilometrelik parkurlarda mücadele etme fırsatı sunacak. Yarışlar, Kemer Olbia Parkı'ndan başlayacak ve aynı noktada sona erecek. Kayıtların ise 24 Nisan Çarşamba günü sona ereceği belirtiliyor.

Etkinlik, bisiklet sporuna gönül verenleri buluşturmanın yanı sıra, Kemer'in turistik ve tarihi güzelliklerini de keşfetme fırsatı sunacak. Katılımcılar, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Kemer'de unutulmaz bir hafta sonu geçirecekler.

Bakmadan Geçme