• Haberler
  • BAL
  • Beylikdüzü zirve inadını sürdürüyor 3-0

Beylikdüzü zirve inadını sürdürüyor 3-0

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta oynanan maçta zirve mücadelesi veren Beylikdüzü sahasında konuk ettiği Kartalspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta oynanan maçta zirve mücadelesi veren Beylikdüzü sahasında konuk ettiği Kartalspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk devresinde iki takım da ikinci bölgede birbirine üstünlük kuramayarak oyunu rakip sahaya yıkamadı. Soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. Maçın ikinci yarısıyla birlikte bambaşka bir Beylikdüzüspor izledik. Ev sahibi ekip başlama düdüğüyle birlikte rakip sahaya yerleşti. Arzulu ve istekli oyununu tabelaya da yansıtan Beylikdüzüspor 52. Dakikada Yusuf Apaydın’ın asistinde Burak Çelik’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü elinde tutmaya devam eden Beylikdüzüspor topun arkasına geçerek hem toplu hem de topsuz oyunda rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Kartalspor kenardan bütün hamlelere rağmen oyuna ortak olamadı. Ev sahibi ekip 87. Dakikada Yusuf Apaydın’la bir gol daha bularak 2-0 öne geçti. Bu gol Kartalspor’un gardını tamamen indirdi. Maçın skorunu belirleyen gol de ev sahibi ekipten geldi. 90+8. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Yusuf Apaydın maçın skorunu belirleyerek güne de iki gol bir asistle imza attı. Bu sonuçla Beylikdüzüspor puanını 15’e yükselterek ikinci sıraya yerleşirken 6 puanda kalan Kartalspor da on üçüncü sıraya gerileyerek kötü gidişine dur diyemedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme