Beylikdüzü son nefeste 2-1

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta Beylikdüzüspor, Bayrampaşa önünde kendi sahasında çıktığı üçüncü maçı da uzatma dakikalarında kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta Beylikdüzüspor, Bayrampaşa önünde kendi sahasında çıktığı üçüncü maçı da uzatma dakikalarında kazandı.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda denk kuvvetlerin mücadelesini izledik. İki takım da orta sahada birbirine üstünlük kuramazken ev sahibi ekip tempoyu yükselttiği bölümlerde golü bulan taraf oldu. Beylikdüzüspor 65. dakikada Necmettin Adıyaman’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ikinci gol için baskısını daha da arttıran ev sahibi ekip iki tane net fırsatı değerlendiremeyince konuk ekibe cesaret geldi. Arka arkaya kaçan pozisyonların ardından gol Bayrampaşa’dan geldi. Yeşil kırmızılılar 73. dakikada Mustafa Berk Piriştine’nin attığı golle skoru 1-1 yaptı. Bu golden sonra tempo düşerken Beylikdüzüspor kapanan rakibini açmakta zorlandı. Uzatmaların son bölümünde Beylikdüzüspor aradığı golü duran toptan buldu. Köşe atışı sonrasında ceza alanı içinde meydana gelen karambolde son dokunan Emir Sezgin 90+1. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca Beylikdüzüspor ilginç bir şekilde iç sahada çıktığı üçüncü maçı da uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanarak zirve yarışına ağırlığını koydu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme