Beylikdüzü'nden amansız takip 1-0

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan hem zirve yarışını hem de düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Beylikdüzüspor, Şile Yıldız'ı 1-0 mağlup ederek lider Beykoz İshaklı ile arasındaki puan farkının açılmasın izin vermedi.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan hem zirve yarışını hem de düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Beylikdüzüspor, Şile Yıldız’ı 1-0 mağlup ederek lider Beykoz İshaklı ile arasındaki puan farkının açılmasın izin vermedi.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı oldukça temposuz geçti. İlk yarısı orta saha mücadelesine sahne olan maçta iki takım da birbirlerine oyunlarını kabul ettiremedi. Düşük tempoda oynanan maçın ilk yarısından gol sesi çıkmayınca iki takım da soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitmek zorunda kaldı. Maçın ikinci yarısıyla birlikte rakip sahada daha agresif bir Beylikdüzüspor izledik. Ev sahibi ekip bu agresifliğini pozisyonlara çeviremeyince maç uzun süre golsüz devam etti. Maçın 84. dakikasında Beylikdüzüspor adına sahneye çıkan Tuğrul Kuloğlu skoru 1-0 yapan isim oldu. Kalan sürede oyunun kontrolünü elinde tutarak oyunu soğutan ev sahibi ekip son düdükle birlikte sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla 52 puana yükselen Beylikdüzüspor ikinci sıradaki yerini korurken 33 puanda kalan Şile Yıldız düşme potasından uzaklaşamadı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme