Beylikdüzü hata yapmadı 2-0

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beylikdüzüspor kendi sahasında ve seyircisi önünde ligde kalma savaşı veren Anadolu FK'yi 2-0 mağlup ederek lider Beykoz İshaklı ile arasındaki 2 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beylikdüzüspor kendi sahasında ve seyircisi önünde ligde kalma savaşı veren Anadolu FK’yi 2-0 mağlup ederek lider Beykoz İshaklı ile arasındaki 2 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta tempo hiç düşmedi. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip 9. dakikada Necmettin Adıyaman’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Beylikdüzüspor soyunma odasına da tek farklı üstünlükle gitti. Maçın ikinci yarısında ikinci bölgede oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip ikinci gole çok yaklaşmasına rağmen kendisini rahatlatacak golü bulmak için uzatma dakikalarını bekledi. Maçın son bölümüne kadar duran toplar dışında rakibine pozisyon vermeyen Beylikdüzüspor 90+5. dakikada da Emre Azim’in attığı golle 2-0 öne geçerek sonucu perçinledi. Kalan sürede başka gol olmayınca Beylikdüzü 3 puanın sahibi oldu. Ligde arka arkaya beşinci galibiyetine imza atan Beylikdüzü yenilmezlik serisini de 10 maça taşımış oldu. Bu sonuçla Beylikdüzüspor puanını 58’e yükseltirken Anadolu FK de 33 puanda kalarak düşme hattından kurtulamadı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme