Beycilerspor mucizesi 3-1

U 18 Ligi 1.Grupta oynanan son hafta maçında Beycilerspor son maçında İstanbul Arenaspor'u 3-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası ön elemesi oynamaya hak kazandı.

U 18 Ligi 1.Grupta oynanan son hafta maçında Beycilerspor son maçında İstanbul Arenaspor’u 3-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası ön elemesi oynamaya hak kazandı.

Sezonun sonu ile birlikte B.Çekmece ve Anadolu Esenyurt ile birlikte 25 puanla zirveyi paylaşan Silivri temsilcisi üçlü averajla şampiyon B.Çekmece Belediyespor’un ardından ikinci sırada yer alarak tarihi bir başarıya imza attı. Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar nefesleri kesti. İlk yarısından gol sesi çıkmayan maçın ikinci yarısında tempo daha da yükseldi. Ev sahibi Beyciler 67. dakikada Ömer Faruk Uluçay’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İstanbul Arena bu gole 76. dakikada Cihad Umut’la yanıt verince maça büyük bir heyecan geldi: 1-1. Beycilerspor bu gole 2 dakika sonra Mehmet Süne ile cevap vererek yeniden öne geçti: 2-1. Maçta son sözü yine Silivri temsilcisi söyledi. 88. dakikada sahneye çıkan Ömer Faruk Uluçay kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü filelere bırakarak skoru belirledi: 3-1. Bu sonuçla puanını 25’e yükselten Beycilerspor sezonu üçlü averajla ikinci tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmek için ön eleme oynamaya hak kazandı.

AHMET KALESİNDE DUVAR ÖRDÜ
Beycilerspor file bekçisi Ahmet Faruk maç boyunca yaptığı kurtarışlarla galibiyetin gizli kahramanı oldu. Takım kaptanı Mehmet Süne de attığı iki golle grubu gol kralı olarak tamamlarken Samet Yılmaz, Ömer Talha Öztekin, Tunca Berat Mercan ve Yusuf Kurt da performanslarıyla dikkat çeken diğer isimler oldu.
 

Bakmadan Geçme