Bayrampaşa Teknikspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Bayrampaşa Teknikspor, Cankurtaranspor'u 2-1 yenerek hem liderliğe yükseldi hem de Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu’nda Bayrampaşa Teknikspor, Cankurtaranspor’u 2-1 yenerek hem liderliğe yükseldi hem de Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi garantiledi.

Hafta içi olmasına karşın futbol severlerlerin yoğun ilgi gösterdiği maça iki taraf da güzel başladı. Cankurtaran erken golü buldu... Selman 7. dakikada uzaktan şut ile Bayrampaşa Teknik kalesini avladı... Çok pas yapan Cankurtaran maçı 25. dakikaya kadar üstün götürdü. Teknikspor’un erken yediği gol şok etkisini burada kaybetti. Arka arkaya duran toplarla tehlikeli olan ve organize ataklar geliştirerek baskı yapan Teknikspor buna karşın bir türlü Cankurtaran kalecisini geçemedi. Devre 1-0 bitti. İkinci yarı Teknikspor arka arkaya bulduğu ataklarla kurduğu baskıların sonucu 68’de buldu ve Halil İbrahim skoru 1-1 yaptı. Cankurtaranspor ikinci yarıda özellikle 70. dakikadan sonra Teknikspor'a üstünlük kurmakta zorlandı. Bayrampaşa ekibi rakibine oranla topa daha fazla sahip olurken 87’de Yusuf’la bir gol daha buldu. Maç da 2-1 bitti.

Ergün Gelen yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Teknikspor böylece tarihinde ilk kez BAL’a çıktı. Bayrampaşa Teknikspor maçlarını tamamladı ve grubu lider olarak tamamlayıp tamamlamayacağı Kartalspor-Cankurtaranspor maçından sonra belli olacak.

Haber: Barış Berber
 

Bakmadan Geçme