• Haberler
  • SAL
  • Bayram Çoban, Tahtakale Kartalları yönetiminde

Bayram Çoban, Tahtakale Kartalları yönetiminde

İstanbul'da iş adamı Bayram Çoban, İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele veren Avcılar Tahtakale Kartalları FK'ın yönetimine giriyor.

İstanbul’da iş adamı Bayram Çoban, İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele veren Avcılar Tahtakale Kartalları FK'ın yönetimine giriyor.

Çobanoğlu İnşaat Gıda, Tekstil ve Matbaa sektöründe faaliyet gösteren işadamı Bayram Çoban, Avcılar Tahtakale Kartalları FK'ın Başkanı Yılmaz Canpolat’ın daveti üzerine gerçekleşecek olan kongre de yeni yönetim kurulunda yer alması teklifini kabul etti. Yeni yönetimde görev alacak olan genç iş adamı Bayram Çoban, Avcılar Tahtakale Kartalları FK’ın bu dönem farklı bir anlayışla hem sportif hem de ekonomik anlamda başarıyı yakalayacağını ifade etti. Çoban, “Avcılar’da ticaret yapan, ikamet eden vizyon sahibi insanlar elini taşın altına koymaları. Avcılar Tahtakale Kartalları FK'ıyı herkesin ortak paydasıdır. Her kesimden yönetici arkadaşımız bu çatı altında görev almalı. Sporu seven biri olarak Avcılar Tahtakale Kartalları FK'ın yeri 3.lig olmamalıdır” ifadelerine yer verdi.
Haber: Yılmaz Aktepe
 

Bakmadan Geçme