Bakırköyspor'dan büyük tepki

SAL, Süper Amatör Ligde mücadele eden Bakırköyspor'dan geçtiğimiz hafta oynanan 1877 Alemdağ maçı sonrası futbolculara ve teknik heyete yapılan saldırılara büyük tepki geldi.

SAL, Süper Amatör Ligde mücadele eden Bakırköyspor’dan geçtiğimiz hafta oynanan 1877 Alemdağ maçı sonrası futbolculara ve teknik heyete yapılan saldırılara büyük tepki geldi.

Bakırköyspor ölümden döndü. Maç sonunda soyunma odasındaki görüntüleri de paylaşan yeşil siyahlı yönetim ateş püskürdü. Maç sonrası kendilerine yapılan saldırılar sonrasında yaralanan oyuncuların ve kendilerine atılan taşların görüntülerini paylaşan yeşil siyahlı yönetim adına açıklama kulüp başkanı Emre Erzurumluoğlu’ndan geldi.

ERZURUMLUOĞLU: ÖLÜMDEN DÖNDÜK
Başkan Emre Erzurumluoğlu, orada ölümden döndüklerini söyledi. Erzurumluoğlu, “İlla bu takımların ceza alması için bizlerin ölmesi mi gerekiyor? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Biz ölebilirdik orada. Bizim yediğimiz tekme, yumruk değil o taş adam öldürür. Kafam gibi taş, acilen önlemler alınmalı işin sonu iyiye gitmiyor” diyerek herkesin sağduyulu olup bu olaylara dur demesi gerektiğini söyledi.
 

Bakmadan Geçme