Babayiğit, Futbol şansı yanımızda değildi

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Babayiğit, Kütahya deplasmanı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde 'Kütahya maçında şansımızı değerlendiremedik' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Babayiğit, Kütahya deplasmanı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde; “Kütahya maçında şansımızı değerlendiremedik” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu Kütahya deplasmanında aldığı 0-0 beraberlik sonrası açıklamalar birbiri ardına geliyor. Genel Kaptan Uğur Babayiğit maç sonrasında yaptığı değerlendirmesinde; “Maça oldukça iyi başladık. Özellikle ilk çeyrekte baskılı oyunumuz karşısında bocalayan bir defansları vardı. İlk yarının ikinci çeyreğinde ise oyunun tamamen hakimi bizdik. İlk yarı sahnelediğimiz oyun ile rakibimizi kendi sahasına hapsettik. Yoğun ve tempolu bir mücadele oldu kaçırdığımız pozisyonlar oldu. İkinci yarı oyunu kendi sahamızda kabul ettik ve kontralarla sonuç aradık. Doksan dakikalık maçın özetinde bizim daha net pozisyonlarımız vardı her iki takımda değerlendiremeyince de maç 0-0 beraberlikle tamamlandı. Bu maçta futbol şansı yanımızda değildi” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme