Avcılarspor mucizelere kaldı 0-5

Süper Amatör Küme 7. Grupta oynanan maçta kümede kalma savaşını yakından ilgilendiren maçta İstanbul Bafra deplasmanda Avcılarspor'u etkili bir oyunla 5-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Süper Amatör Küme 7. Grupta oynanan maçta kümede kalma savaşını yakından ilgilendiren maçta İstanbul Bafra deplasmanda Avcılarspor’u etkili bir oyunla 5-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 3 maçlık cezasının ardından kendi sahasında ilk kez taraftarlarının önüne çıktı. Ligde kalma umutları zayıf olan sarı siyahlılar bu yenilgiyle 4 puanda kalarak bitime beş hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bıraktı. İstanbul Bafra ise 14 puana yükselerek ligde kalmak için umutlarını yeşertti. Maça iki takım da istekli ve önde oynayarak başladı. Misafir takım 5. dakikada Seyyid Ahmet Işık’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kıran kırana geçen ilk yarıda başka gol olmayınca konuk takım soyunma odasına tek gollü üstünlükle gitti. İkinci yarı ile birlikte oyuna ağırlığını koyan konuk ekip 59’da Mehmet Yumuşak’la bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. 73’te bu kez sahneye ilk golün sahibi Seyyid Ahmet Işık çıktı: 0-3. Misafir takım 78’de Ali Haydar Bozkaya’nın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Avcılarspor rakibine cevap vermekte zorlanırken maçın skorunu belirleyen goller yine misafir takımdan geldi. 87’de Seyyid Ahmet Işık hat trick yaptı 0-4. Son noktayı 89’da Ömer Faruk Dursun koydu 0-5.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU


 

Bakmadan Geçme