Arnavutköy'den namağlup şampiyonluk 6-0

U 13 Ligi 4.Grupta oynanan maçta lider Arnavutköyspor, Gaziosmanpaşaspor'u 6-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala namağlup olarak şampiyonluğunu ilan etti.

U 13 Ligi 4.Grupta oynanan maçta lider Arnavutköyspor, Gaziosmanpaşaspor’u 6-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala namağlup olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Terkos Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 14. Dakikada Alperen Bülbül’ün attığı golle 1-0 öne geçti. 29’da Emre Alacat skoru 2-0 yaptı. 31’de Muhammet Ali Yiğit ilk yarının skorunu belirledi: 3-0. İkinci yarıda oyunun tek hakimi olan kırmızı beyazlılar 36’da Muhammet Ali Yiğit, 38’de Emre Alaçat ve 57’de Yunus Emre Usta’nın attığı gollerle farka koştu: 6-0. Bu sonuçla puanını 21’e çıkaran Arnavutköyspor Murat Genç yönetiminde şampiyonluğunu namağlup olarak ilan etti.

“BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK”
Arnavutköyspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Genç altyapılarda bu sezon genel anlamda başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Genç “Alt yaş gruplarında bu sezon genel anlamda başarılı bir sezon geçirdik. Recep Bozkurt ve Uğur Dalkıran Hocamız çok çalışarak çok emek verdi. Onları da kutluyorum. Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun” dedi.
 

Bakmadan Geçme