Arnavutköy Belediyespor 2. Ligde

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve normal sezonu dördüncü sırada tamamlayarak 2. Lige yükselme Play-Off oynama hakkı elde eden Arnavutköy Belediyespor, Kayseri Kadir Has Stadında karşılaştığı Final maçında Artvin Hopaspor'u 1-0. Mağlup ederek tarihinde ilk kez TFF 2. Lige yükselme başarısı gösterdi.

TFF 2. Lige yükselme Play-Off maçlarının ilkini Bursa Yıldırımspor ile oynayan Arnavutköy Belediyespor, rakibini her iki maçta da mağlup ederek adını finale yazdırma başarısı gösterdi. Hopaspor ile Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşılaşan Arnavutköy Belediyespor, rakibini 90+3. dakikada Samet Günhan'ın attığı golle 1-0 mağlup eden Arnavutköy Belediyespor, adını şampiyon olarak TFF 2. Lige yazdırmasını bildi. Kırkpınar Güreş Ağası ve Selim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Seyfettin Selim’in büyük destek verdiği Arnavutköy Belediyespor, TFF 2.Lige yükselerek inanılması güç bir başarıya imzasını atmanın haklı gururunu yaşıyor. 2006 yılında kurulan mavi-yeşilli kulüp 3. Lig'deki ikinci sezonunda bir üst lige terfi başarısı gösterdi. Kayseri'deki maçta seyirci üstünlüğü Hopaspor’da olmasına rağmen az sayıda seyircisiyle tarih yazan Arnavutköy Belediyespor, İstanbul’da krallar gibi karşılandı.


ARTVİN HOPASPOR PENALTI KAÇIRDI

İlk 45 dakika iki takımda net gol fırsatı bulamadı. Hızlı ataklarla gol arayan Arnavutköy Belediyespor biraz daha etkili göründü. Maçın ikinci devresinde de eşitlik sürerken Artvin Hopaspor, 85. dakikada penaltı kazandı. Ali Say'ın kullandığı penaltıyı kaleci Kıvanç büyük bir ustalıkla kurtardı ve gole izin vermedi. Maçta 90+3. dakika oynanırken Hopaspor savunmadan çıkarken topu kaptırdı, sağ çaprazdan ceza sahasına giren Samet Günhan, kalecinin üstünden aşırttığı topu ağlara gönderdi ve sahadan 1-0 galip ayrılarak takımına tarihinde bir ilki yaşatarak TFF 2. Lige çıkmasına sağladı.


KUPA, SEYFETTİN SELİM’İN ELLERİNDE

Arnavutköy Belediyespor’un forma Sponsoru İş İnsanı Selim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Selim, şampiyonluk kupasını büyük bir gururla ellerinin arasına alarak havaya kaldırdı. Takıma destek için Kayseri’ye giden Seyfettin Selim, 90 dakika sonunda sahaya inerek şampiyon oyuncularla birlikte adeta şov yaptı. Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulu ile birlikte şampiyonluk kupasını alarak mutluluğa eşlik eden Seyfettin selim, takımın yanında olduğunu sezonun son maçında da göstermiş oldu.


HABER: İBRAHİM KESKİN

Bakmadan Geçme