Alibeyspor'un galibiyet yemeği Çakallı Menemencisi'nden

Hafta içi maçında Büyükçekmece Karadeniz takımını Güzelce Stadı'nda 3-0 yenen Alibeysporlu oyuncuların galibiyet yemeği Selim Kasarcı'nın sahibi olduğu Çakallı Menemenci'sinden geldi.

Hafta içi maçında Büyükçekmece Karadeniz takımını Güzelce Stadı’nda 3-0 yenen Alibeysporlu oyuncuların galibiyet yemeği Selim Kasarcı’nın sahibi olduğu Çakallı Menemenci’sinden geldi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı ligde zor günler geçiren Alibeyspor’a galibiyet yemeği ikram etti. Sahibi olduğu Çakallı Menemencisi’nde 3 puan alan takımı, teknik heyetini ve yönetimini ağırlayan Selim Kasarcı’ya teşekkür Babayiğit’ten geldi. Alibeyspor aldığı bu galibiyetle ligde kalma adına büyük bir başarıya imza atmış oldu. Alibeyspor Kulüp İkinci Başkanı Uğur Babayiğit; “Takımımız hak ettiği üç puanı alarak önemli bir başarıya imza attılar. Başta hocamız İlhan Tekin’e ve tüm oyuncu kardeşlerimize teşekkür ederim. Ayrıca maçın ardından galibiyet yemeğinde bizleri ağırlayan spor ve sporcu dostu güzel insan kardeşimiz Selim Kasarcı’ya da ayrıca teşekkür ederim. Tüm takımı ve yönetimi galibiyet yemeğinde ağırlayarak bizleri gururlandırdı” dedi.
ENGİN AKIN 
 

Bakmadan Geçme