Alibeyspor'dan dev organizasyon

TFF İstanbul 1. Amatör Küme Silivri temsilcisi Alibeyspor yeni sezon öncesi destekçileri ve sevenleri ile bir araya geliyor ve 28 kişilik dev müzisyen ekibi ve Ferman Toprak'ın da aralarında olduğu 8 birbirinden ünlü sanatçıyla yapacağı organizasyonla hem destek toplayacak hem de gönüllerince eğlenecek.

TFF İstanbul 1. Amatör Küme Silivri temsilcisi Alibeyspor yeni sezon öncesi destekçileri ve sevenleri ile bir araya geliyor ve 28 kişilik dev müzisyen ekibi ve Ferman Toprak’ın da aralarında olduğu 8 birbirinden ünlü sanatçıyla yapacağı organizasyonla hem destek toplayacak hem de gönüllerince eğlenecek.

Yeni sezona daha güçlü girmeye hazırlanan Alibeyspor yeni sezon öncesi güç depolayacak. Yeni yönetimi ile güçlü bir ses çıkarma niyetinde olan Alibeyspor büyük bir organizasyona imza atıyor. BY AYTAÇ organizasyon sahibi Aytaç Tuna’nın da yeni yönetimde olduğu Alibeyspor’da Başkan Ali Tonta hazırladıkları organizasyonla ses getirmeye hazır. Silivri Palmiye açık hava sahnesinde yapılacak ve 750 kişilik gösteri için biletler de satışa çıktı. Ortalama 750 TL’den satışı yapılacak biletlerin tüm geliri kulüp için kullanılacak. Uğur Babayiğit’in sahibi olduğu Palmiye Düğün Salonu açık hava sahnesinde yapılacak destek programına Ferman Toprak ve Zekeriya Ünlü gibi önemli ses sanatçılarının da katılacağı dev bir geceye hazırlıkları son süratle devam ediyor.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme