Alibeyköy'ün keyfi yerinde 1-0

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde Alibeyköy'e 1-0 yenilerek durumunu zora soktu.

Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde Alibeyköy’e 1-0 yenilerek durumunu zora soktu.

Alibeyköy bu galibiyetle rahat bir nefes alırken K.Çekmece Ufuk’un galibiyet hasreti üç haftaya çıktı. K.Çekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı tam bir taktik savaşına sahne oldu. Mücadele orta sahaya sıkışırken ilk yarı boyunca iki takım da pozisyona girmekte zorlandı. Kemik seslerinin havada uçuştuğu 45 dakikada gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Maçın ikinci yarısıyla birlikte konuk takım orta sahada daha agresif oynamaya başladı. Turuncu mavililer ikinci bölgede kurduğu baskıyla hem rakibin organize olmasını önledi hem de topun ve oyunun sahibi oldu. 63. dakikada sahneye çıkan Nazif Şener konuk takımı 1-0 öne geçiren isim oldu. Golden sonra savunma anlamında da güçlü duran misafir takım rakibine geniş alanlar bırakmayarak, orta sahayı da elinde tutarak kontrollü bir oyun tercih etti. Maçın son bölümlerinde K.Çekmece Ufuk beraberlik golü için yüklense de ileri uçta yeterli şekilde çoğalamayınca birçok atak girişimi olgunlaşmadan Alibeyköy savunması tarafından geçiştirildi. Maçın son düdüğüyle birlikte 3 puan Alibeyköy’ün olurken K.Çekmece Ufuk üst üste ikinci iç saha maçından da puan çıkarmayarak kötü gidişine dur diyemedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme